CTP despre Adina Florea, propusă la șefia DNA: De aceea a pus-o

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a criticat-o la digi 24 pe Adina Florea, propusă de Tudorel Toader la șefia DNA.

Adina Florea a semnat alături de 3.000 de magistrați o petiție pentru „retragerea legilor justiției în forma pe care o știm”.

„Iată ce spune, întrebată fiind în legătură cu asta acum, când e candidată la șefia DNA: Nu știu. Știu că a fost o inițiată o petiție electronică. E posibil să apară și semnătura mea. Nu știu. În legătură cu modificările intrate în vigoare, n-am nicio obiecție. Eu, ca procuror, trebuie să aplic aceste dispoziții. Cum poți să spui, procuror cu funcție, Nu știu? La procuror nu e alba-neagra, ori e albă, or e neagră. La procuror nu poate exista nuanța gri-șobolan în care trăiește o bună parte din clasa politică. La noi se trăiește mult în nișa asta gri-șobolan. Îți angajezi tu, procuror, semnătura? Tu spui că nu știi, că e posibil? Asta spune ceva despre doamna. Mie, cel puțin, îmi spune foarte multe”

 „Pe cine putea să pună domnul ăsta, Tudorel Toader, acolo decât pe cineva care să confirme, încă o dată, justețea raportului lui (cel în baza căruia a solicitat revocarea Laurei Codruța Kovesi, n.r.)? De aceea a pus-o, pentru că această doamnă să scrie acolo proiectul ei de management al instituției care să coincidă cu raportul domnului Toader. El de asta avea nevoie, de aceea a pus-o”, a spus Cristian Tudor Popescu la digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel