CTP, CONTRE cu Moise Guran: „Cum să vă instruiască?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dezbaterea electorală anunţată de preşedintele Klaus Iohannis a creat rumoare în rândul jurnaliștilor.

Dacă gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunțat încă de ieri că, deși a fost invitat la dezbatere, nu va merge considerând că nu este normal ca reprezentanții presei să fie aleși de președinte, Moise Guran a afirmat public că „e de datoria oricărui jurnalist" să meargă și să pună întrebări, atunci când i se oferă oportunitatea.

Moise Guran a dezvăluit, la Radio Europa FM, că jurnaliștilor chemați la dezbaterea lui Iohannis li s-a cerut să vină mai devreme cu o oră, față de ora stabilită, pentru a primi "instrucțiuni" cu privire la desfășurarea evenimentului.

„Când am auzit că sunt nouă oameni am spus, ce faceți acolo? Ce e asta? Mi se pare corect să trimiteți invitații în alb fiecărei redacții", a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Am fost invitați cu o oră mai devreme, timp în care vom fi instruiți în legătură cu dezbaterea", a spus Moise Guran. "Ce? Hai, asta e ceva nou? Cum să vă instruiască? Dumneavoastră întrebați și președintele răspunde. Ce instrucție?”, a fost reacția lui Cristian Tudor Popescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel