CTP, atac DUR la adresa Vioricăi Dăncilă: "Credeți că oamenii aceia doresc să stea de vorbă cu ficusul din Palatul Victoria? "

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a declarat că cei 12 ambasadori nu vor să stea de vorbă cu "ficusul din Palatul Victoria", referindu-se la Viorica Dăncilă. 

 "Statele Unite și Uniunea Europeană au cel puțin un punct comun pe care îl exprimă fără ezitare, și anume: "Nu dați OUG anti-justiție, Guvern al României". (...) Doamna Dăncilă și-a manifestat nedumerirea: "am vrut să stau de vorbă cu fiecar în parte". Deci 12 ambasadori(...) Vă imaginați că toate țările astea pot avea obiectiv comun  de nenorocire a României? (...) Au toate un interes comun aici să dea în România? Ne putem imagina așa ceva dacă n-am creier panne?", a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24. 

Cristian Tudor Popescu este de părere că Viorica Dăncilă îi confundă pe ambasadori cu anumiți politicieni din România care sunt oricând la dispoziția premierului.

"Doamna Dăncilă crede că acei ambasadori sunt un fel de Rovana Plumb, Bădălău, d-ăștia de la partid, de la Guvern cu care poate ea să stea  de vorbă și să rezolve problema", a mai spus CTP

Viorica Dăncilă a spus că a încercat să stea de vorbă cu cei 12 ambasadori, dar aceștia au refuzat. 

"Credeți că oamenii aceia doresc să stea de vorbă cu ficusul din Palatul Victoria?  Ce să facă. Nu stau de vorbă cu ficusul. Dar nu, ficusul are o mare calitate față de doamna Dăncilă că tace", a mai declarat CTP. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel