CTP: „ĂSTA mi se pare cel mai teribil moment pentru un om politic”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură video Digi24
Sursa foto: captură video Digi24

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre teoria prezentantă de sociologul Sebastian Lăzăroiu potrivit căreia Gabriela Firea „o sabotează” pe Viorica Dăncilă, pentru ca aceasta să nu-și atingă obiectivul din alegeri, respectiv accederea în turul al doilea al prezidențialelor.

„Apropo de teoria domnului Lăzăroiu despre cum o torpilează indirect Firea pe Dăncilă. Păi s-a autotorpilat Dăncilă mult mai eficient. Astăzi, în faza cu fotografia.

Ăsta mi se pare cel mai teribil moment pentru un om politic...

Citește și Lăzăroiu, despre scandalul Firea - „Dăruiește viața": „O face ca Dăncilă să nu intre în turul doi. Stă la pândă să-i ia locul"

Omul ăsta slăbuț, cu șepcuța aia a lui pe cap, nu era în program, a avut o observație extrem de corectă. L-am ascultat cu atenție... A spus: „Am văzut cum luați bani, la știri, în fiecare seară". Păi ăsta... marțafoiul, Teodorovici, de câte ori a luat cu dobândă nu știu cât, împrumuturi? Păi ultima dată erau 600 de milioane, ceva de genul ăsta. Astea se anunțau. Și omul spune că „am auzit că luați bani mereu și că vă împrumutați continuu".

Și cum îi răspunde Dăncilă? Cu „gradul de îndatorare de 35 la sută din PIB". Ăsta e răspuns...”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel