Cristina Țopescu, mesaj pentru Tudor Chirilă: "Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Jurnalista Cristina Țopescu i-a transmis un mesaj lui Tudor Chirilă, după ce artistul a protestat câteva seri la rând în Piața Victoriei împotriva măsurilor Guvernului Dăncilă. 

"Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în Piaţă, am pe cineva bolnav acasă şi nu pot pleca. În weekend însă, voi găsi o soluţie şi voi veni.

Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există şi oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piaţă, când sunteţi atât de puţini acolo. Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piaţa Victoriei. Voi, bucureştenii, de ce nu puteţi fi? Poate aveţi motive întemeiate. Sau nu? Poate sunteţi doar obosiţi, nu ştiu.

Citește și: Tudor Chirilă, din nou ÎN STRADĂ. "Ești vocea României. Respect! Diaspora e cu tine!". Foto VIRAL

Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulţi dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm şi om găsi pe cineva să ne înlocuiască, dacă avem probleme acasă. Mulţumim, Tudor!", a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.

Reacţia jurnalistei vine după ce Tudor Chirilă, alături de fondatoarele asociaţiei Dăruieşte Viaţă — Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu — au ieşit în ultimele seri în Piaţa Victoriei pentru a-şi arăta dezaprobarea faţă de măsurile luate, sau preconizate, de guvernul Dăncilă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel