Cristian Tudor Popescu: Dragnea și Tăriceanu se bat cu statul paralel de la Bruxelles

StiriDiaspora Team / 14 noi 2018, 16:36 Salveaza PDF Comentarii

Cristian Tudor Popescu îi taxează din nou pe liderii coaliției aflată la guvernare.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că după publicarea raportului MCV putem afla, în sfârșit, și cine este statul paralel, care este nimeni altul decât UE.

"Avem un breaking news astăzi, știm în sfârșit, aflăm un lucru extrem de important din Raport, cine este statul paralel, din cele 8 cerințe transmise României rezultă clar că statul paralele este chiar UE. Ce Kovesi, Lazăr, toate acestea nu sunt decât cozile de topor ale  statului paralel Bruxelles, care, potrivit lui Şerban Nicolae, tocmai ne dă o lovitură de stat mai tare decât cea din 10 august. Așa spune senatorul PSD. Măcar știm acum cine este statul paralel, nu are rost să se mai încurce Dragnea, Tăriceanu, se bat cu statul paralel de la Bruxelles.

Octologul acesta, ori vor accepta aceste cerințe, ori nu, și vor exclude România din UE așa cum sunt excluși puciștii din PSD.Tăriceanu e de părere că Comisia Europeană intră în zona politicului, iată că și Raportul Comisiei Europene este politic, spune Tăriceanu și rezultă că este dezinformată Comisia Europeană. Cât se mai poate duce această fanfaronadă cretină făcută pentru uzul publicului din România?

După ce s-a dus la Strasbourg Dăncilă și i-a sictirit pe europeni, după ce parlamentarii cei mai mulți au cerut să nu fie o Rezoluție, pentru că România urmează să preia președinția Consiliului UE, ce logică mimată, Iohannis a schimbat macazul, inițial a spus și el că nu e bine să fie rezoluție. Dimpotrivă, tocmai pentru că România urmează să aibă această funcție îngrozitor de importantă în UE, de aceea trebuie să existe o analiză din partea beneficiarilor, a europenilor.

Această analiză arată ce? Că dacă România refuză prin reprezentanții puterii ei să implementeze aceste 8 cerințe din partea Comisiei Europene nu are ce căuta la președinția Consiliului UE. De ce să te mai duci, dacă Comisia Europeană este dezinformată, cum spune al doilea om în stat din România, ce să mai caute?

L-o fi auzit pe Dragnea, care a zis ce a zis astăzi, că jurnalistul care a publicat undeva pe un site informația că în precedentul Complet de 5 de la ICCJ, scorul era de 3, la 2. Jurnalistul a publicat ce crede că știe. Nu a spus acolo că Dragnea este criminal internațional, că Dăncilă a fugit cu trezoreria statului, drept care Dragnea, al treilea om în stat, pronunță această beznă a minții că jurnalistul respectiv trebuie tras la răspundere. Înțelegem de ce vorbește Timmermans despre libertatea presei în România.

Aceste lucruri pe care le spune Comisia Europeană le-am spus și noi, jurnaliștii și oamenii cu opinie din țară asta, am spus lucruri evidente. Cum să nu fie de domeniul bunului simt ce spune Comisia Europeană că trebuie să ținem seama de avizul negativ al CSM, al organismului cel mai îndreptățit din branșă, CSM, ce poate fi mai de bun simţ? Dar, domnii aceștia Dragnea, Tăriceanu și asociații nu vor ține seama de aceste solicitări dintr-un motiv foarte simplu: ei nu pot exista într-o Românie cu adevărat europeană, când va fi România o țară cu adevărat europeană, indivizi că Dragnea, Tăriceanu vor dispărea că și cum nici nu ar fi existat", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy