Caz Caracal. Criminalistul Tudorel Butoi, descoperire ȘOCANTĂ în cenușa din curtea lui Dincă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat, miercuri, la „Marius Tucă Show", că a identificat, în fotografiile efectuate la oasele găsite în cenușa din casa lui Gheorghe Dincă, 42 de nasturi de blugi, ceea ce dă de gândit în condițiile în care suspectul a spus că și-a ars victimele. 

"Printre oase, am numărat eu 42 de nasturi de blugi. Nasturele de blug are specificitatea lui. Numărați de mine, după fotografii. 42 de nasturi școsi din cenuță. Și cum vedem că are modul de operare de a introduce victima îmbrăcată cu totul, nasturii au calitatea de a nu se topi", a declarat Tudorel Butoi, la "Marius Tucă Show".

Psihologul criminalist a mai precizat că Gheorghe Dincă este un violator în serie aparte.

„Analiza comportamentală în curs de desfășurare va aduce lămuriri vizavi de cum s-a născut, cum s-a creat ce antecedente sunt. Dar din punctul meu de vedere, are o bizarerie acest Dincă. Dincă este un criminal, violator în serie - și pe fondul acesta a avut cele două accidente - Luiza și Alexandra. Dar este un prădător de tip animalic, dare-și aduce victimele la vuzuinpă, să le aibă sub control, cum fac vulpea, ursul cainele, și-și îngroapă hrana în apropiere. este singurul caz în care gpsim criminalitate în serie cu victime în același habitat cu făptuitorul", a declarat psihologul criminalist.

Aici, Butoi a precizat că mai sunt criminali în serie depistați de-a lungul anilor, însă aceștia și-au abandonat victimele în diferite spații ale orașului.

„(Dincă, n.r.) Le aduce în zona lui să aibă control pe ele. Dincolo de semnătura fetiș pe care o intâlnim în analiza comportamentală, când el opreste un ruj, un papuc, un lănțisor ca să satisfac dominatia. Aici le aduce cu totul. Are foarte mare grijă să steargă urmele. Le incinerează și cu mare grijă tencuiește peretii unde au fost stropii de sânge din loviturile pe care le-au primit bietele victime. Munceste foarte mult", a mai spus Tudorel Butoi, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel