Crime Caracal. Stănescu se APĂRĂ: "Nu am legătură cu nici un grup infracțional"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Liderul PSD Olt Paul Stănescu a declarat că nu a avut nicio legătură cu vreun grup infracțional sau clan interlop din județul Olt. Stănescu a spus că este datoria organelor statului să se ocupe de cazul Caracal și nu ca el să ancheteze sau să știe despre existența infracțiunilor. 

"Niciodată eu ca persoană, ca om politic, dacă vreți, nu am avut nici o legătură cu nici un grup infracțional, cu nici un clan interlop din județ. Nici nu știu despre colegii, oamenii politici, nu numai din PSD ci și de alții, nu știu să fi avut cumva legături, ceea ce pot să spun, dacă în PSD organizația PSD – Olt, eu știu cineva, un membru de partid ar avea cea mai mică legătură vom lua măsuri cu el imediat. Asemenea oameni nu au ce să caute în PSD", a declarat Paul Stănescu, luni, înaintea ședinței CEX PSD de la Parlament.

El a precizat că "disoluția statului" a avut loc în timpul mandatului de președinte deținut de Traian Băsescu.

"În primul rând trebuia să își facă datoria organele statului. Nu eu ca om politic trebuie să știu neapărat că să anchetez sau să știu despre existența a asemenea infracțiuni, DIICOT-ul trebuia să știe lucrurile acestea. Din păcate eu am spus un lucru foarte important și o să îl spun în continuare până când o să înțeleagă toți. Disoluția statului român s-a întâmplat în timpul lui Traian Băsescu. Din păcate nu am reușit să facem mare lucru pentru că polițiștii sunt pensionați, sau au fost pensionați cu 110%. Au ieșit la pensie dacă aveau 15 ani vechime în cadrul sistemului, asta înseamnă când polițistul era în maturitatea profesionismului lui acolo pleca acasă. Dacă avea 7.000 salariu și 8.000 pensie nu stătea nimeni și din păcate poliția la ora asta e deprofesionalizată complet", a spus Stănescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel