Crime Caracal. Procurorul Zăvoianu a FUGIT de jurnaliști la ieșirea de la audieri | VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Caracal, Cătălin Zăvoianu, a ieșit, joi, în fugă de la sediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) după aproximativ cinci ore de audieri, pentru a nu fi prins de jurnaliști. 

"Mă scuzați, nu dau declarații", au fost singurele declarații ale prim-procurorului Parchetului Judecătoriei Caracal, Cătălin Zăvoianu, care apoi a fugit tot drumul de jurnaliștii care încercau să-l întrebe mai multe de audiere.

Cătălin Zăvoianu a fost audiat aproximativ cinci ore la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) pentru a fi audiat în dosarul privind maniera cum procurorii și polițiștii au instrumentat cazul Caracal.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au deschis un dosar in rem în cazul Caracal, faptele cercetate fiind abuz în serviciu, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul, transmite Mediafax.

Luni, procurorii DIICOT au anunțat că au disjuns dosarul Caracal și au transmis către Secția de investigare a infracțiunilor din justiție cauza care vizează neglijență în serviciu, în privința apelurilor pe care le-a efectuat Alexandra Măceșanu la 112.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel