Crime Caracal. Ministrul Justiţiei, solicitare de MODIFICARE a legii în domeniu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Justiției Ana Birchall a cerut Direcției de Elaborare Acte Normative din cadrul Ministerului Justiției să evalueze legislația în ceea ce privește percheziția domiciliară, protecția victimelor și realizarea acțiunii de prindere în flagrant, precum și să propună de urgență, măsuri de modificare a legii.

„Este o zi tristă pentru noi, am luat la cunoștință din mass media despre această situație halucinantă generată de lipsă de profesionalism, necorelare a activităților sau fugă de răspundere, rezultatul fiind catastrofal, respectiv pierderea unei vieți omenești. Cuvintele sunt insuficiente pentru a exprima mâhnirea și regretul față de această crimă oribilă.

Citește și Șeful Poliției Române, întrebat despre crimele de la Caracal: „Alo, nu vă aud!"/ „Nu-mi închideți! Vă vede o țară întreagă!"

Ministrul Justiției prezintă sincere condoleanțe familiei care se află acum într-un moment de grea încercare și asigură atât familia, cât și opinia publică, de faptul că va face tot ceea ce ține de competența sa legală”, arată ministerul Justiției, într-un comunicat de presă, postat pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel