Crime Caracal. Încă doi polițiști puși sub ACUZARE: "Nu am greșit cu nimic"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
antena3.ro
antena3.ro

Polițiștii Vasile Marian și Eugen Țenea au fost puși și ei, marți, sub acuzare de Secția de anchetă a magistraților, pentru infracțiunea de abuz în serviciu, în dosarul în care este investigată maniera în care au intervenit autoritățile în cazul Alexandrei Măceșanu, au declarat surse judiciare. 

"Nu mai sunt polițist, domnule. Nu am greșit cu nimic. Este în măsură să constate cine ne cercetează dacă am greșit sau nu. Da ( putea fi făcut mai mult pentru a fi salvată Alexandra -n.r.)" , a declarat Vasile Marian, la ieșirea de la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ).

'Ne pare rău pentru fetiță", a spus Eugen Țenea.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că Vasile Marian, care a ocupat funcția de agent șef principal la postul de Poliție din Dobrosloveni, și Eugen Țenea, din același post de poliție, sunt cei cu care tatăl Alexandrei Măceșanu a vorbit în seara de 24 iulie 2019, pentru a reclama dispariția fiicei lui.

Vasile Marian i-ar fi transmis tatălui Alexandrei Măceșanu că fiica sa e posibil să fie plecată cu vreun băiat și i-a recomandat să revină a doua zi dimineața la post. Ulterior, cei doi i-ar fi raportat Violetei Mirea, șefa Secției de Poliție Rurală Osica de Sus, unde este arondată și comuna Dobrosloveni, însă primele măsuri au fost luate pe 25 iulie, la 8.15.

Și Violeta Mirea, șefa Secției de Poliție Rurală Osica de Sus, dar și procurorul Cristian Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, au fost puși sub acuzare, marți, pentru abuz în serviciu în dosarul privind intervenția autorităților în cazul Caracal, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel