Crime Caracal. Decizie de ULTIMĂ ORĂ privind arestul lui Dincă. Avocat: "A fost de acord"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Gheorghe Dincă este de acord cu prelungirea arestului preventiv, care s-a discutat joi la Tribunalul București deoarece își asumă faptele pe care a spus că le-a săvârșit, a anunțat avocatul acestuia, Claudiu Lascoschi.

Tribunalul București a discutat, joi prelungirea arestului preventiv pentru Gheorghe Dincă, magistrații urmând să pronunțe soluția.

„Nu a făcut declarații (Dincă, în sala de judecată, n.r.), ci s-a declarat de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El își asumă faptele, e normal să procedeze în acest mod, cel puțin din punctul lui de vedere", a declarat Claudiu Lascoschi, potrivit Mediafax.

Acesta a mai precizat că a vorbit foarte puțin cu Gheorghe Dincă.

„L-am întrebat ce poziție procesuală va avea în raport de propunere de arestare. A spus că este de acord cu ea, indiscutabil, nici nu a vrut să discute de altceva. L-am întrebat dacă e sigur: «Cum, sigur că-s sigur»", a completat avocatul.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel