Crime Caracal. Ce CONDIȚII pune mama Luizei ca să DEA probele ADN

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Răsturnare de situație la Caracal. După toate incidentele de vineri în urma cărora mama Luizei Melencu a ajuns la spital, astăzi, femeia a decis să colaboreze cu anchetatorii și să dea probe ADN.

„Domnul avocat Tonel Pop a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice și să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuții am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București pentru recoltare de către organele de anchetă, pentru că nu am posibilități materiale, mai ales că m-au amendat cu 5.000 de lei.

Citește și SCANDAL în curtea familiei Melencu. Jandarmii au VENIT să o RIDICE pe mama Luizei: „Nu-mi faceți asta!" Femeia a LEȘINAT (FOTO)

În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul și trebuie să cedăm la acest moment. Foarte greu s-a lăsat convins tatăl meu. Cineva trebuia să ne spună în ce condiții să ne ia aceste probe, pentru că eu le-am dat aceste probe”, a spus Monica Melencu, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel