Crimă înfiorătoare. Un bărbat și-a ucis soția, după ce a lovit-o în cap cu un topor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie, de 56 de ani, fost omorâtă cu toporul de soțul său în seara de marți, 7 decembrie. Crima șocantă a avut loc în raionul Nisporeni, Republica Moldova. Deși avea ordin de protecție, criminalul s-a apropiat de femeie și a lovit-o mortal. Apoi a sunat la poliție și a anunțat crima comisă.

Cristina Vicol, ofițer superior în cadrul Inspectoratului de Poliție Nisporeni, a declarat că polițiștii au fost anunțați chiar de criminal că și-a lovit soția cu toporul în cap. Tragedia a avut loc într-o localitate din raionul Nisporeni.

Ajunși la fața fața locului, polițiștii au stabilit că, bărbatul, de 58 ani, era în stare de ebrietate atunci când s-a certat cu soția sa, în vârstă de 56 ani, pe care a lovit-o cu toporul în cap. Femeia a decedat pe loc.

Vicol a precizat că individul se afla la evidența la IP Nisporeni pentru fapte de violență domestică și nu este pentru prima dată când și-a agresat soția. Judecătoria Ungheni a emis și o ordonanță de protecție pe numele soției, scrie  replicamedia.md.

Mai mult, cu o zi înainte de comiterea crimei, pe 06 decembrie 2021, pe numele său a fost deschis și un dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție. În acest caz, polițiștii au inițiat o cauză penală , bărbatul fiind acuzat de omor săvârșit cu premeditare asupra unui membru de familie. Criminalu ar putea sta după gratii până la 20 de ani.

 

O altă femeie a fost ucisă și mutilată de concubin, în Brașov. Orbit de gelozie, bărbatul a tăiat-o cu toporul

 

Un bărbat de 64 de ani este acuzat că și-a mutilat soția, după care a omorât-o lovind-o în zona capului cu un topor. Atacul oribil s-ar fi produs, duminică, în timpul unei crize de gelozie, la Cincu, în județul Brașov.

O crimă înfiorătoare a îngrozit, în luna noiembrie, o comuna din județul Braşov, după ce un bărbat şi-a ucis şi mutilat concubina cu care locuia în aceeaşi casă. Ultima cearta între cei doi a izbucnit în miezul nopții, moment în care femeia, de 67 de ani, a fost ucisă în bătaie.

Gelozia şi certurile zilnice au stat la baza acestei fapte de cruzime, spun vecinii. Bărbatul care era la a treia femeie cu care trăia şi la fel le bătea și pe celelalte, spun vecinii. În sat era un om respectuos, nu se certa cu nimeni, dar în ultimul timp devenise violent.  "E ceva chiar de groază. Începuse demult să o ia razna şi lua medicamente. O bătea şi pe prima lui soţie. După ce a omorât-o i-a tăiat urechile, ca să îi ia cerce", spune o localnică. Echipa operativă constituită din criminaliști și investigatori a prelevat probe și a efectuat cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz. Bărbatul a fost reținut de polițiști și introdus în arestul IPJ Brașov pentru 24 de ore, iar instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. Criminalul riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel