Crema este jumătate din 'succesul' unei prăjituri sau al unui tort. Prezentăm mai jos o variantă rapidă, uşor de făcut şi din ingrediente găsite în orice bucătărie.
Cremă pentru prăjituri. Ingrediente
800g de smântână grasă
Zahăr după gust
Cacao
Citește și Rețeta Bretzel, covrigi bavarezi: Trucul pentru a avea acea crustă tare și aurie
Mod de preparare
Bateţi cu un tel smântâna şi câteva linguri de zahăr într-un bol încăpător.
Adăugaţi 2-3 linguri de cacao şi mixaţi în continuare până se omogenizează totul.
Dacă doriţi o aromă mai intensă, adăugaţi cremă de ciocolată sau ciocolată topită.
Dacă doriţi o cremă albă, puteţi să renunţaţi la pudra de cacao.
După preferinţe, puteţi adăuga un strop de esenţă cu aroma preferată, nucă măcinată sau bomboane decorative.
Crema se pune la frigider pentru o oră înainte de a o întinde pe foi.
Dacă mai doriţi o idee delicioasă de cremă, vă recomandăm şi:
Cremă de caramel, gata în 15 minute. Desert tartinabil din ingrediente simple, găsite în orice bucătărie
[citeste si]
Controale dure la graniţa cu Ungaria. Zeci de camioane așteaptă să treacă frontiera
Nicoleta Baciu /
8 mar 2021, 10:51
Urmare a faptului că se constată o creştere a numărului de automarfare care se prezintă pentru a intra în Ungaria, iar autorităţile maghiare efectuează verificări suplimentare pentru acest tip de mijloace de transport, în prezent, în punctele de trecere a frontierei de la graniţa comună, se înregistrează un timp de aşteptare ridicat pe arterele destinate acestor autovehicule, transmite Poliția de Frontieră.