CRAVATA lui Teodorovici, URÂTĂ în ochii lui Denise Rifai: "Nu o mai purtaţi! Nu vă stă bine DELOC!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai nu a apreciat deloc alegerea vestimentară făcută de ministrul Eugen Teodorovici, la şedinţa CEx de luni. Moderatoarea a comentat declaraţiile ministrului care a propus plafonarea pensiilor speciale şi restricţionarea gratuităţilor oferite până acum pentru pentru studenţi, în funcţie de performanţe.

Denise Rifai a comentat, în editorialul emisiunii sale, nuanţa aleasă de Teodorovici, una purtată adesea de preşedintele Klaus Iohannis.

"Seamănă cu Iohannis, că au purtat aceeaşi nuanţă de cravată. Preşedintele executiv de la PSD ne-a dat veşti mari astăzi, preşedinte executiv care e şi ministru de Finanţe, eugen Teodorovici. Acum e acum pentru domnul ministru. Negru tot, a anunţat că la rectificarea de la finalul lunii iulie, peste câteva zile, va plafona pensiile speciale la 10 000 de lei şi va introduce o taxă de solidaritate. De asemenea, am înţeles de la ministrul nostru care e şi preşedinte executiv, şi cu cravată bleu - foarte urâtă cravata - va umbla la gratuităţile oferite studenţilor în funcţie de performanţele lor universitare. Au!", a spus Denise Rifai, la "Legile Puterii".

Eugen Teodorovici

Jurnalista a continuat să comenteze declaraţiile ministrului Eugen Teodorovici după şedinţa CEx a PSD, aruncând, din când în când, câte o nouă ironie la adresa vestimentaţiei sale.

"Vă daţi seama ce taifun va urma acum şi de acum înainte în toate structurile MAI, MApN, procurori, judecători, domenii unde pensia medie e de peste 20 000 de lei şi unde firele bugetare anuale cumulate pentru pensiile speciale depăşesc peste 8 miliarde de lei.

Nu ne-a spus ministrul nostru cu cravată - foarte urâtă astăzi - ce economii va face în bugetul de stat dar este o măsură care, cu siguranţă, nu va pica bine în rândul acestor structuri. 

Acum, ministrul nostru, preşedinte executiv la PSD - dar în loc să fie cravata roşie, era bleu, ca a lui Iohannis - insistă că măsurile pe care le ia nu sunt luate din lipsă de bani. Mhm! Dar nuuu! Nu e deloc din lipsă de bani! E de la cravata bleu, de astăzi, domnule ministru!", a mai spus Rifai.

 

Denise Rifai, către Teodorovici: "O cravată foarte urâtă! Nu o mai purtaţi!"

 

Criticile nu s-au oprit nici în timpul emisiunii sale, când le punea întrebări invitaţilor săi din platou.

"Opinia mea asta e: domnului ministru nu îi stă bine cravata asta bleu deloc. Foarte urât îi stă cu cravată bleu. Mai roşu, mai vişiniu, acceptăm. Dar aşa, cravată bleu, nu ne place deloc. (...) Domnule ministru, nu mai purtaţi cravata asta, că e tare urâtă! Să-şi pună o cravată vişinie, roşie de prezidenţiabil, nu bleu-ul ăsta! Nu e bine deloc! Numai veşti proaste aduce cravata bleu", a mai spus Denise Rifai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel