Cozmin Gușă spune cum l-a convins pe Rareș Bogdan să revină la Realitatea

Narcis Popa |
Data publicării:

Cozmin Gușă a transmis un mesaj după ce Rareș Bogdan a anunțat că reia emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV. 

"Acel fragment din mesajul lui Rareș se referă la discuția de tip personal care a avut loc între mine și el. Cealaltă latură cu aspect profesional e cu păreri de rău, cu scuzele pe care le–a prezentat colegilor și publicului nostru. Conflictul nu a fost cu mine, ci cu decizia redacțională, dar nu vor fi probleme. Rareș e legat de colegiii lui, ei îl înțeleg. Există un principiu în mass - media care poate fi rezumat așa: lupi între noi, haită cu cei de afară. În sensul că e normal să existe discuții în contradictoriu in interior. Însă, atunci când ești în mass-media, într-o echipă, când acționezi către exterior, acționezi într-un mod unitar. Discuția a avut loc joi seară. Partea legată de ceea ce s-a întâmplat nu a durat mult.

Trebuie să reținem, în urma acestor lucruri care nu mi-au făcut plăcere, că nimeni nu se poate juca cu credibilitatea unei televiziuni, cum este Realitatea, o televiziune aflată sub presiunea puterii. A fost mereu sub presiunea unor oameni din serviciile secrete care au dorit să facă jocuri pe spatele Realității. Sigur că, după ce am preluat eu, nu au mai reușit, de unde și disperarea care s-a văzut în aceste zile. Pentru mine, a fost cel mai bun experiment de devoalare a unor strategii ascunse ale unor oameni răi", a declarat Cozmin Gușă.

Ce se întâmplă cu invitații 

 "Acele decizii editoriale care au stat la bază legate de Oreste și alți invitați rămân în continuare, au existat și mesaje porcoase, anti Realitatea, bineînțeles că nu vor mai veni invitați. Eu nu am nimic cu niciun invitat de la Realitatea, prezentatorii știu bine asta. Atunci când un invitat are o agendă personală care intră în zona incorectitudinii, atunci noi trebuie să acționăm și nimeni nu trebuie să fie atât de mirat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel