Cozmin Gușă: Cerem lista "acoperiților" de la Realitatea TV

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a fost audiat în Comisia de control al SRI unde a prezentat o listă cu 19 jurnalişti care ar avea ”relaţii neetice” cu ofiţeri din serviciile de informaţii.

După aceste dezvăluiri, Cozmin Gusa a declarat că Realitatea TV  a cerut Comisiei SRI lista cu presupușii ”acoperiți” din presă și urmează să efectueze o anchetă internă dacă o va primi.

”Preocuparea lor este sa creeze un scandal artificial. Cu toate cunoștințele pe care (Dragomir, n.r.) se laudă că le are putea să vină în fața presei să anunțe conducătorii de trusturi de presă care sunt angajații care au relații nepotrivite, de tip securist, cu un serviciu secret. Asta ar fi însemnat un demers de bună-credință, și nu un scandal la comanda lui Daddy”, a declarat Gușă, la Realitatea TV. 

”Vrem să ne furnizeze nouă, la Realitatea, nu despre toți jurnaliștii din presă, numele celor care lucrează la noi și care au relații cu SRI de tip agent de influență sau de alt gen și cerem de urgență acest lucru, pentru că altfel considerăm că doresc să aducă un blam asupra presei”

”Dacă sunt comenzi de la niște ofițeri către jurnaliști care pe baza unei agende comune execută niște lucruri... acest lucru este de natură să ne deranjeze și pe noi, și pe SRI. Noi, pe baza acelei liste vom face o anchetă internă. Vom vedea în ce fel s-au dezvoltat subiecte editoriale care au urmărit o agendă interpersonală a doi actori. Noi cerem lista, este în interesul nostru”, a spus Gușă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel