Cozmin Gușă, SCANDAL MONSTRU cu Victor Ponta: "Șantajiști, șpăgari". Răspuns: "E noul Vadim Tudor. Sunt explicabile PSIHIATRIC"

Narcis Popa |
Data publicării:
Victor Ponta
Victor Ponta

Scandal monstru între Cozmin Gușă și Victor Ponta. Fostul premier a lansat un atac dur la adresa lui Gușă, numindu-l "șpăgar, șantajist și bișnițar". Gușă i-a răspuns în această dimineață numindu-l noul Vadim Tudor și că derapajele acestuia ar fi "explicabile psihiatric". 

"Ne injura Basescu si Gusa - e semnul cel mai clar ca facem bine ce facem si trebuie sa continuam????

Băsescu + Gusa , clasicul cuplu de santajisti, spagari si bisnitari , a luat foc????????????! Tocmai isi gasisera in "neconflictuala Viorica" o noua victima de unde sa suga bani si avantaje - si eu le stric afacerile????????! Base si Gusa vor in continuare Guvernul acesta rau pentru Romania si bun pentru ei - ati inteles? Astia care se lafaiau in bani si avantaje in timp ce taiau pensiile, salariile si bagau firmele romanesti in faliment - nu le ajunge niciodata!

Viata ne-a invatat pe toti ca atunci cand te injura si te ataca talharii de genul Basescu sau Gusa inseamna ca faci ceva bun si le strici lor spagile si aranjamentele murdare - deci continua ! Iar viata o sa o invete rapid pe Doamna Dancila ca laudele baloase ale acestora fac mult mai rau decat orice critica !" a spus Victor Ponta.

Reacția lui Cozmin Gușă 

 

După aceste cuvinte, Gușă a intervenit la Realitatea TV. 

"Aceste atacuri, cel de aseară al procurorului Portocală și cel de azi al lui Ponta îmi arată că i-am lovit destul de dur, acolo unde nu se așteptau, pentru că am prezentat acest aranjament de tip securistic într-o Românie oricum suferindă politic. Vadim Tudor a reapărut în politică sub forma lui Victor Ponta, adică înjurături grobiene, fără nici un fundament, doar din dorința de mediatizare și supraviețuire. Există asemănări și deosebiri între cei doi: atât Vadim cât și Ponta sunt inteligenți, dar mitomani, dar și grăsuți. Slăninuța se vede prin cureaua de la pantaloni. Ponta este o conservă a noii securități și nu are talent. Îl avem pe Ponta Rudotel pentru că omul e suferind și-l cunosc foarte bine. Eu în 2001 l-am făcut pe Ponta președinte al organizației de tineret a PSD. Am încercat să-i fac bine. În 2014 l-am sprijinit la prezidențiale crezând că i-a venit rândul. Tot ce face el acum are niște explicații psihiatrice pentru că un tânăr ca el care din păcate a crescut fără tată și-a găsit partea masculină de protecție la nivel ofițerului de legătură din serviciile secrete. Eu n-am știut asta când l-am introdus în politică," a spus Gușă la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel