Coșmar pentru o româncă din Italia: BĂTUTĂ cu bestialitate și amenințată cu moartea de soțul său. Au salvat-o vecinii

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 40 ani a fost arestat în Italia, după ce și-a bătut cu bestialitate soția timp de mai multe luni, însă femeia nu a mers la poliție de frica. 

Coșmarul prin care a trecut o româncă a ieșit la iveala ieri, la Chieri, în apropiere de Torino, după ce carabinierii l-au reținut pe soțul său. 

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat după ce a lovit-o pe femeie cu palmele și pumnii în față, apoi a încercat să o sugrume. 

Potrivit publicației La Stampa, scandalurile și bătăile se țineau lanț în familia respectivă. Românul își lovea frecvent soția, însă femeia nu a făcut niciodată plângere la poliție de frica soțului său.

"Se enervează din orice și mă bate"

 

Episodul de ieri însă a pus capăt coșmarului, după ce în ajutorul victimei au sărit vecinii. Aceștia ce au auzit din nou țipete venind dinspre casa familiei de români și au anunțat carabinierii. Oamenii legii l-au găsit pe soțul bătăuș tocmai când o lovea cu palmele și pumnii pe femeie, după ce încercase să o sugrume.

Românul a fost arestat, iar soția sa a mers la secția de poliție unde și-a făcut în sfârșit curaj să povestească tot. Ea le-a spus agenților că, de câteva luni de zile, suportă bătăi, umilințe și abuzuri.

"Se enervează din orice și atunci mă bate”, le-a spus femeia cu ochii în lacrimi carabinierilor. Întrebată de ce nu l-a denunțat niciodată, românca a mărturisit că i-a fost frică.

romanca batuta italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel