Coronavirusul își face debutul la Hollywood. Un celebru actor american a fost testat pozitiv

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Actorul american Tom Hanks și soția sa se află în carantină, după ce ieri au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus.

Actorul american Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, care se află în carantină la Gold Coast, pe coasta de est a Australiei, după ce ieri au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, au spus că iau lucrurile ''pe rând'', relatează vineri DPA. ''Avem COVID-19 şi suntem izolaţi ca să nu o răspândim. Sunt unii cărora le-ar putea provoca o boală foarte serioasă. Luăm lucrurile pe rând'', a scris Hanks pe Twitter.

Alături de o fotografie cu el şi soţia sa, Hanks a scris că amândoi le mulţumesc celor din Australia ''care ne îngrijesc atât de bine''. ''Sunt lucruri pe care le putem face cu toţii pentru a trece prin asta urmând sfaturile experţilor şi având grijă de noi şi de ceilalţi, aşa-i? Amintiţi-vă, în ciuda tuturor evenimentelor actuale, în baseball nu se plânge'', a scris actorul cu referire la o replică faimoasă din filmul din 1992 ''A League of Their Own''.

 

Tom Hanks este prima vedetă de la Hollywood care a anunţat că a contractat noul coronavirus

 

Actorul premiat cu Oscar a ajuns în Australia pentru pre-producţia filmului biografic al regizorului Baz Luhrmann despre Elvis Presley, în care joacă rolul managerului vedetei, colonelul Tom Parker. Producţia a încetat după ce Hanks, în vârstă de 63 de ani, a confirmat ieri vestea despre infectarea cu coronavirus. 

Rita Wilson, care este producătoare la Hollywood, a susţinut sâmbătă un concert la Opera din Sydney, eveniment la care au participat aproximativ 207 persoane, inclusiv Tom Hanks. Reprezentanţii sălii au anunţat că i-au informat deja pe toţi cei care au intrat în contact cu cei doi şi, în plus, a dezinfectat spaţiile.

 

Tom Hanks și soția sa au fost internați într-un spital din Australia

 

Unul dintre fiii lui Tom Hanks, a declarat joi că este încrezător că actorul şi soţia sa se vor recupera după coronavirus şi a mulţumit fanilor pentru susţinere. ''Părinţii mei sunt îngrijiţi excelent în Australia şi sunt bine (şi au o stare de spirit bună)'', a scris Colin Hanks pe Instagram. ''Sunt încrezător că se vor recupera complet'', a adăugat el.

Actorul şi soţia sa au fost plasaţi în carantină într-un spital australian, după ce au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus în timp ce vedeta americană se pregătea să filmeze în Australia, au anunţat ieri autorităţile din statul Queensland. Artistul a dezvăluit anterior pe reţelele sociale că are COVID-19, la fel şi soţia sa, Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel