Coronavirus. Prinţul Albert al II-lea de Monaco, testat pozitiv

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Palatul a anunțat, joi, că Prințul Albert de Monaco a avut rezultatele pozitive la testarea pentru coronavirus, scrie Business Insider. Starea sa de sănătate este bună, iar acesta este tratat de medici la spitalul Princess Grace.

„Prințul Albert, care a fost testat în această săptămână, a avut rezultatul pozitiv pentru coronavirus. Starea sa de sănătate este bună. Prințul este monitorizat de doctorul său și tratat de către specialiști la spitalul Princess Grace", potrivit anunțului făcut de Palat.

„Prințul Albert continuă să lucreze de la apartamentul său privat și ține îndeaproape legătura cu membri ai Cabinetului său și colaboratorii săi apropiați", conform anunțului de presă.

Palatul a mai precizat că Prințul Albert cere tuturor oamenilor din Monaco „să respecte măsurile de izolare și să limiteze contactul cu ceilalți. Doar respectarea riguroasă a regulilor de izolare va reduce răspândirea coronavirusului".

Publicul va continua să primească „informări regulate" și actualizări privind starea de sănătate a Prințului Albert, a mai spus sursa citată.

Pe 11 martie, Organizația Mondială de Sănătate (OMS) a declarat coronavirusului pandemie.

Până în prezent, 227.310 de persoane au fost infectate cu acest virus, la nivel global, și 9.311 au murit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel