Coronavirus în Italia. 51 de oameni internați în stare critică. Peste 400 de infectați în Lombardia

Narcis Popa |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Bilanţul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 21 în Italia, în timp ce alţi 820 de oameni au fost infectaţi cu noul patogen. Totuşi, numărul celor vindecaţi este în creştere, transmite The Guardian.

Autorităţile italiene au anunţat că în cazul noilor decese înregistrate în ţară este vorba despre oameni în vârstă, care sufereau şi de alte afecţiuni medicale.

Guvernatorul regiunii Lombardia, Attilio Fontana, a declarat că situaţia s-a amplificat, joi, în Lodi, în apropiere de Milano, după ce a fost înregistrată o creştere bruscă a oamenilor internaţi din cauza epidemiei.

„Din păcate, avem o nouă situaţie de urgenţă în Lodi”, a spus Fontana, care s-a autoizolat după ce un angajat guvernamental din zonă a fost diagnosticat cu virusul Covid-19. „51 de oameni au fost internaţi ieri în stare critică, inclusiv 17 care au fost duşi la terapie intensivă”, a mai adăugat guvernatorul.

Majoritatea deceselor au fost raportate în regiunea Lombardia, situată în nordul Italia, aceasta fiind cea mai afectată de epidemie. În zonă au fost confirmate în jur de 400 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar autorităţile au anunţat că rata de vindecare este de 10%, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel