Coronavirus. Frans Timmermans, plasat în carantină

Andreea Cosma |
Data publicării:
Frans Timmermans Facebook
Frans Timmermans Facebook

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans, a intrat în izolare autoimpusă după ce a participat la o reuniune cu secretarul de stat francez Brune Poirson, testată pozitiv cu noul coronavirus, a comunicat luni executivul european, transmite AFP.

'Vicepreşedintele executiv Frans Timmermans se află în carantină pe care şi-a autoimpus-o până pe 20 martie, după ce a participat pe 6 martie la ''European Plastics Pact'' cu secretarul de stat francez pentru tranziţia ecologică, Brune Poirson, care a fost testată pozitiv la Covid 19', a explicat purtătorul de cuvânt al Comisiei, Eric Mamer.

'Sunt bucuros să vă liniştesc cu privire la starea sa de sănătate. Nu are niciun simptom şi a spus el însuşi ''I'am perfectly fine''', a adăugat purtătorul de cuvânt.

'Deocamdată, niciun alt comisar nu a fost plasat în carantină, pentru că nu există niciun indiciu că Frans Timmermans a contractat virusul', a menţionat Mamer.

Frans Timmermans răspunde de Pactul Ecologic European, obiectiv prioritar al Comisiei Europene.

Brune Poirson a fost testată pozitiv la coronavirus, dar starea sa de sănătate 'nu prezintă niciun semn îngrijorător', a transmis sâmbătă cabinetul său.

Brune Poirson, în vârstă de 38 de ani, este al doilea caz de contaminare confirmat printre membrii guvernului francez, după ministrul culturii, Franck Riester.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel