Corina Creţu, SOLIDARĂ cu Kovesi. "Am păţit la fel, dar în sens invers. Au fost scrisori împotriva mea"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Corina Creţu susţine că a trecut prin acelaşi val de atacuri prin care trece şi Laura Codruţa Kovesi, doar că în sens invers. Comisarul european şi-a amintit că au fost trimise scrisori critice la adres asa atunci când a candidat pentru postul din Comisia Europeană.

"Am păţit cam acelaşi lucru pe care l-a păţit şi Kovesi, dar în sens invers. Candidatura mea a fost contestată", a declarat Corina Creţu la Realitatea TV.

Comisarul european opentru politici regionale a mai precizat că România are nevoie de cât mai mulţi oameni care să o reprezinte în blocul UE.

"Suntem subreprezentaţi la nivel european şi mi-aş doiri să avem mai mulţi reprezentanţi în funcţii de conducere şi în opoziţii cheie la nivel european".

Întrebată daspre candidatura lui Kovesi, Corina Creţu a precizat că procedura nu priveşte Comisia Europeană, dar a povestit cum a fost momentul candidaturii sale pentru un post la nivel european şi că se aşteaptă ca istoria să se repete, acum că a ieşit din PSD.

"Şi eu am trecut de audieri prin Parlamentul României şi prin Parlamentul European. Şi împotriva mea s-au scris scrisori la acea vreme. La mine a venit un europarlamentar german atunci și a spus că dacă nu m-ar fi cunoscut, nu ar fi votat pentru mine.  Mă aștept acum, în sens invers, pentru că am plecat din partid, aceleași acuzații pe care, la vremea aceea opoziția mi le aducea, să mi se aducă de la foştii mei colegi. Eu sunt cu conştiinţa împăcată", a mai spus Corina Creţu la Realitatea TV.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel