Corina Crețu, mesaj la final de an: "Banii NU sunt totul"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Corina Crețu a transmis un mesaj de final de an în care spune că este foarte mândră de realizările sale, precizând că vor veni mai mulți bani pentru anumite țări, între care și România. 

"Dar banii nu sunt totul! Proiectele de calitate, capacitatea administrativă, colaborarea între instituţiile din fiecare ţară, reducerea birocraţiei, coordonarea, voinţa politică - toate acestea sunt esenţiale. Din păcate, vor exista ţări care vor pierde fonduri la final de an, dar situaţia exactă o vom cunoaşte abia la finalul lunii ianuarie", afirmă comisarul european.

Ea le mulţumeşte celor care au sprijinit-o şi au încurajat-o în momente care nu au fost întotdeauna uşoare.

"Consider că am facut maximum posibil, împreună cu echipa mea din Cabinet şi serviciile din subordinea mea, DG Regio, să ajutăm Statele Membre, implicit şi România, să folosească la maximum banii europeni nerambursabili, pentru proiecte de succes, care îmbunătăţesc viaţa oamenilor", scrue Corina Creţu într-o postare pe Facebook.

Cel mai important succes pentru ea, în acest an, declară că a fost propunerea privind bugetul european pentru perioada 2021-2027, unde, pentru prima oară, politica de coeziune are prevăzută cea mai mare anvelopă financiară: 373 miliarde de euro, pentru cele 27 state membre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel