Copilul de 2 ani, dispărut din Botoșani, a fost găsit singur în pădure, după 24 de ore de căutări

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Copil dispărut în Botoșani
Copil dispărut în Botoșani

Copilul dispărut în județul Botoșani a fost găsit în mod miraculos în viață. 

Deși a fost căutat cu sute de angajați ai Jandarmeriei și ai MAI,  Aryan a fost găsit la o distanță de doar 3 kilometri de casă. Era înfrigurat, dar în viață și a fost transportat la spital pentru evaluarea stării de sănătate. 

Băiatul se afla în grija bunicilor, iar părinții se aflau la muncă în străinătate. Copilul de doar doi ani a dispărut după ce a plecat cu bunicii la niște cunoștinte în comuna Tudora din Botoșani. Băiatul s-a strecurat afară și de atunci nu a mai fost văzut. Bunicii nu l-au dat dispărut, ci au sunat părinții din Marea Britanie, ca să le spună ce s-a întâmplat. Abia după ce au ajuns de urgență în țară, copilul a fost dat dispărut. 

După consultarea imaginilor care ar fi putut surprinde orice urmă a copilului, acesta a fost reperat în timp ce intra într-o pădure. 

În zonă a fost trimis și un elicopter pentru căutarea băiatului, iar pe timp de noapte s-au folosit camere cu termoviziune. 

Este o adevărată minune că băiatul a fost găsit în viață, după ce și-a petrecut noaptea singur în pădure, la temperaturi care s-au apropiat de zero grade Celsius. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel