Copil cu dizabilități, DISPĂRUT dintr-un centru de specialitate. Poliția face un APEL pentru găsirea lui Cristian

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din Piatra-Neamţ caută un minor în vârstă de 14 ani care a dispărut dintr-un centru rezidenţial pentru copii cu dizabilităţi din municipiu. 

Dispariţia a fost sesizată marţi poliţiştilor, care au declanşat imediat cercetări pentru depistarea lui Cristian Vasile Belei.

"Astăzi, 18 mai, în jurul orei 16,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi de către reprezentanţii Centrului Rezidenţial pentru Copii cu Dizabilităţi Piatra-Neamţ cu privire la faptul că minorul Belei Vasile Cristian, în vârstă de 14 ani, a părăsit în mod voluntar centrul la data de 17 mai 2021 şi nu a revenit până în prezent. Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra-Neamţ şi în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfăşurate activităţi specifice în vederea depistării minorului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, Georgiana Moşu.

Minorul are 1,79 metri înălţime, greutatea de 65 de kilograme, ochi căprui şi părul vopsit negru cu şuviţe blond-albastre.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorului este rugată să apeleze serviciul unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel