Controale înăsprite în gările din Italia: Român săltat de polițiști din trenul cu care venea din Germania, dus direct la închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Român, căutat în toată Europa, arestat la Brenner. Acesta călătorea cu trenul din Germania
Italia. Român, căutat în toată Europa, arestat la Brenner. Acesta călătorea cu trenul din Germania

Controalele înăsprite la Brenner: 14 străini au fost întorși înapoi, iar un român căutat cu mandat de arestare a ajuns din tren direct în arest.

Miercuri, 29 septembrie, agenții postului de poliție Brenner au efectuat servicii extraordinare de control al persoanelor care intră în Italia, atât la gara feroviară, cât și la bariera de autostradă de la Vipiteno.

În cadrul activității au fost identificate 47 de persoane și au fost verificate 17 autovehicule și 15 trenuri, atât regionale cât și de lung parcurs, fiind depistați 14 cetățeni străini din Austria fără documente și fără a respecta reglementările COVID, cărora le-a fost interzisă intrarea pe teritoriul național.

Un cetățean român, identificat la bordul unui tren CE care venea de la Munchen, a fost arestat deoarece se afla sub incidența unui mandat de arestare emis de Parchetul din Roma, având de executat o pedeapsă de 8 luni pentru furt calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel