Conspirațiile acaparează Europa. Româncă, scandal în magazin: "Cu ce drept mă 'termometrezi'"? A fost dată afară imediat

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Sutele de fake news-uri din România referitoare la coronavirus și la măsuri pentru combaterea răspândirii COVID-19 dau mari batăi de cap autorităților. În acest weekend la Iași, o femeie a refuzat să-l lase pe paznic să-i ia temperatura, motiv pentru care a fost evacuată din magazin. 

Armatele de trolli au împânzit internetul de așa zise pericole false ale unor numite "marcării izotopice" cu termometrul, astfel că mulți oameni creduli au luat ca bune aceste informații. 

Citește și Scandal pe temperatura luată în magazin. Raed Arafat, mesaj pentru români: "Am fost sunat de cineva"

Cel mai recent exemplu este al unei femei din Iași care a stârnit un adevărat scandal în magazin după ce a refuzat să i se ia temperatura. Cu toate că magazinul este o proprietate privată, aceasta refuza să iasă și striga cu toată puterea că paznicul nu este cadru medical, deci nu are voie să-i ia temperatura. Acesta din urmă, văzând că nu are sorți de izbândă, a chemat un coleg care a scos-o din magazin pe femeie. (video continuă după reclamă)

Iată toată scena:

Scandal pe temperatura luată în magazin. Raed Arafat, mesaj pentru români: "Am fost sunat de cineva"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel