Confruntare Mircea Badea - Tedi Motociclistul. Verdictul dat de specialiști: „Putea să moară”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Oficialii Federației de Arte Marțiale susțin că lupta dintre Mircea Badea și Tedi Motociclistul nu ar fi trebuit să aibă loc.

„Această luptă nu trebuia să aibă loc! Nici măcar o luptă demonstrativă nu a fost, că într-un asemenea meci nu încerci să îl faci KO pe adversar, ci să arăți diverse tehnici. Lupta de stradă a fost mutată în ring! Iar Mircea Badea nu avea nicio șansă! El nu este sportiv antrenat! A riscat enorm. Putea să moară, după cum a lovit solul cu capul.

A avut mare noroc că nu s-a ales cu o fractură cervicală. Așa se întâmplă când se ocupă de astfel de meciuri tot felul de oameni care se dau profesioniști”, a spus Florentin Marinescu, președintele Federației Române de Arte Marțiale, potrivit sport.ro.

Citește și Mircea Badea, IRONIZAT de Ambasada Finlandei (VIDEO)

Președintele Federației de Kempo, Amatto Zaharia, spune exact contrariul. 

„Ei doi sunt practicanți vechi și sportivi legitimați în arte marțiale. Teodor este legitimat și la noi, la Kempo, dar și la Federația de Arte Marțiale și la Federația de Arte Marțiale de Contact. Iar Mircea Badea e și el legitimat, cel puțin la noi, încă dinainte de lupta lor din 2014.

Lumea îl percepe pe Mircea doar ca pe un jurnalist, dar este sportiv, practicant de arte marțiale de cel puțin 20 de ani. Din câte știu, se antrenează zilnic. Deci a fost o luptă între doi sportivi. Din ce am văzut, Mircea a fost copleșit de emoții. Nici nu știu în ce stil s-au luptat, că s-a terminat mult prea rapid”, a spus Amatto Zaharia conform Telekom Sport.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel