Concubinul mamei fetei de 12 ani găsită în lada canapelei, dat în urmărire internaţională: Încadrat la categoria "periculos", văzut în Olanda ultima dată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marcel, bărbatul care este suspectat că ar fi ucis-o pe fetiţa de 12 ani găsită în lada unei canapele într-un apartament din sectorul 4 a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria "periculos".

Serbuc Ilie-Marcel - concubinul mamei fetei de 12 ani găsită decedată în lada canapelei, a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria "periculos".

Mama fetei de 12 ani care a fost găsită decedată în lada canapelei dintr-un apartament din Bucureşti este audiată la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, după ce a fost adusă în România din Catalunya - Spania.

Concubinul mamei fetei de 12 ani găsită în lada canapelei, pe lista „Most Wanted“

 

Femeia crede că cel care a pus capăt vieții fiicei ei ar putea fi concubinul său, dar  a ținut să sublinieze că ea nu a avut cunoștință despre cele petrecute.

Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, bărbatul ar fi fost văzut ultima dată în olanda.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat marţi că, în urma expertizei genetice efectuate de INML, s-a stabilit că persoana decedată care a fost găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din Sectorul 4 al Capitalei este o fată de 12 ani, scrie Agerpres.

2. -imagine fara descriere- (mama-fata-canapea.jpg)

 

Colegii din Spania ai mamei fetiței de 12 ani găsită moartă în canapea, „anchetă paralelă“: „Simona, minți mult / Tu nu plângi după fata ta, ați omorât-o“

 

Colegii de muncă din Spania ai Simonei, mama fetiței de 12 ani găsită moartă în lada da la canapea, au început să o interogheze pe aceasta când au aflat știrile din România privind dispariția fetei. Pe filmare se vede cum femeia încearcă să respingă orice acuzație.

Într-un video exclusiv prezentat de Antena 3 CNN, colegii de muncă din Spania ai mamei fetiței de 12 ani găsită moartă în lada da la canapea încearcă să obțină de la aceasta o mărturisire cu privire la ceea  ce știe aceasta despre fiica sa. Din discuțiile cu aceștia, reiese că femeia ar fi mințit într-una din zile că ar fi vorbit cu fiica ei în România, care i-ar fi cerut un telefon. Sub tirul acuzațiilor și întrebărilor colegilor de muncă, femeia pare mai degrabă iritată de situația prezentată. Alți colegi români de la ferma din Spania unde lucra mama fetiței, i-au povestit ce se întâmplă în țară în timp ce îi filmau reacția.

După ce autoritățile din România au confirmat că trupul neînsuflețit găsit în lada unei canapele este al fetiței de 12 ani, omologii din Spania au reținut-o pe femeie. Simona a fost audiată în Spania prin intermediul sistemului de videoconferință și eliberată,  după ce autoritățile române au trimis mai multe întrebări printr-o comisie rogatorie, la care femeia a răspuns. 

Vezi continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel