Codrin Ştefănescu TUNĂ şi FULGERĂ pe Facebook: "Asta votaţi, asta MERITAŢI!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Codrin Ştefănescu lansează un atac dur la liderul PNL, Ludovic Orban, după ce acesta a spus că vrea ca toţi funcţionarii publici care nu au intrat pe meritocraţie pe post să fie daţi afară.

"Ne-a anuntat Orban cā dacā ajung la putere vor concedia urgent peste 60 mii de angajati. Din sanatate, invatamant si din deconcentrate. Asa, de-a valma! Cā pnl-istii nu suportā decât angajatii de la firmelor private. Ale lor, evident! Cu restul cicā se face economie la buget. Asta votati,asta meritati!", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu: "Riscă să iasă URÂT! TRĂDĂRILE se plătesc într-un final"

Reacţia vine după ce Ludovic Orban a vorbit despre numărul angajaţilor la stat şi al funcţionarilor publici care au intrat  în ultimii doi ani în sistem.

"60.000 de oameni au fost angajați în sistemul public, în ultimii 2 ani. Toți funcționarii publici de carieră, din sănătate, din învățământ, din deconcentrate, au fost puși în situația de fi conduși de politruci. Toți angajații care au intrat pe ușa din dos trebuie să se teamă. Este un haos în toate instituțiile, cu oameni care nu au treabă cu o carieră de funcționar public. Vrem să aducem meritocrația la stat", a declarat Ludovic Orban, la B1 TV.

[citeste si ]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel