Codrin Ştefănescu sare în apărarea lui Dăncilă: "Ciolacu vrea să o trimită la puşcărie pe fosta lui şefă. Se PLOCONEA în faţa ei când era premier"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Codrin Ştefănescu îi ia apărarea fostei şefe de partid, Viorica Dăncilă.

"Dupā ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea sā o trimitā si la puscārie pe fosta lui sefā. In fata cāreia se ploconea cu respect si adoratie când era prim ministru, asa cum fācea si pe vremea lui Dragnea in fata sefului suprem. Asta inseamnā sā fii absolvent de academie secretā! Si voi, unii dintre colegii mei, imi cereti sā sustin asa ceva? Glumiti", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia social-democratului vine după ce preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ar fi declarat la Constanţa că DNA a cerut datoriile și contractele PSD din campania electorală din timpul prezidențialelor, în urma unei ședințe cu liderii din Sud şi că Viorica Dăncilă ar putea fi cercetată de DNA.

Ca răspuns la aceste afirmaţii, Viorica Dăncilă a spus că nu ştie să fie vreo anchetă în acest sens din perioada campaniei prezidenţiale, ci din perioada 2017-2019, când Liviu Dragnea era încă şef al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel