Codrin Ştefănescu îi RĂSPUNDE Vioricăi Dăncilă: "Nu cred că a spus-o cu REA intenţie. Ştie FOARTE bine"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Codrin Ştefănescu îi răspunde VIoricăi Dăncilă, care a spus despre acesta că şi-a greşit meseria şă că trebuia să fie "scenarist."

Ştefănescu nu o suspectează pe Dăncilă de rea voinţă, în ciuda celor spuse.

"Nu cred că a dat răspunsul ăsta cu rea intenţie. Ştie foarte bine doamna Dăncilă că nu suntem noi scenariştii. Scenariştii sunt alţii. Şi de obicei, alţii au făcut scenariile foarte urâte pentru PSD. Şi am avut, de-a lungul timpului, colegi care au pus în practică aceste scenarii. Întotdeauna scenariile le-au făcut ceea ce am numit noi pe vremuri, sistemul odios sau statul paralel, sistemul toxic care a reuşit întotdeauna să hărțuiască şi să vâneze PSD de sus şi până jos. Şi în momentul de faţă, situaţia în PSD nu s-a schimbat. Tot acelaşi număr imens de primari tocați, hărțuiţi şi vânaţi împreună cu familia şi copiii lor şi toate neamurile. Aceeaşi situaţie de ani de zile. Prin urmare, scenariile astea puse la punct de mult timp au avut ca scop să distrugă, dacă se poate, total PSD. Eu sper că... listele astea negre nu le fac eu. Sunt sunat de către colegi de ai mei care sunt îngrijoraţi de sancţiunile astea pe bandă rulantă. Eu sper ca actuala conducere să oprească sancţiunile şi să facă ce trebuie să facă o echipă de conducere", a spus acesta, la Antena 3.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă nu EXCLUDE susţinerea lui Kovesi la şefia Parchetului European

Codrin Ştefănescu a vorbit despre miza PSD, respectiv candidatul la alegerile prezidenţiale.

"Eu am candidat la președinție, împotriva mea au candidat Liviu Pleșoianu şi Şerban Nicolae, care împreună au fost votați de mai mult de 25% din Congres, aproape o trime. Domnule, trebuie să îi chemi şi pe oamenii ăştia să facem echipă. Suciu a obţinut şi el o treime din voturile pe care le-a obţinut la preşeditne executiv. Hai să îl chemăm şi pe el. Hai să îi chemăm şi pe Petrea şi pe Ştefănescu, să îi chemăm pe toţi că este o miză foarte importantă de care suntem îngrijoraţi cu toţii, vizavi de candidatul la prezidenţiale.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, ATAC la Codrin Ștefănescu: „Cred că și-a greșit meseria! Scenarist i se potrivea”

Astăzi, este o dramă pentru noi în PSD să ne gândim că nu vom putea găsi un candidat să intre în turul 2. Este dramatic să mă gândesc eu, ca PSD-ist, că în turul doi va trebui să explicăm electoratului nostru, dacă nu intrăm acolo, că trebuie să aleagă între Cioloș şi Iohannis, de exemplu. Şi atunci electoratul o să spună "o să votăm cu Cioloș, oricât ne-aţi spune voi că nu trebuie. Iohannis, doi ani jumătate, ne-a înjurat, ne-a făcut ciuma roşie, ne-a făcut partid de penali, a pus să se facă plângeri pneale, a atacat Guvernul. Cum să mergem cu el?". De aceea, suntem obligaţi să strângem rândurile şi să găsim candidatul pe care toată lumea din partid să îl susţină, cu şanse. Asta este miza de acum. (...) Cel mai important este ca acest candidat să fie votat în Congres. Dacă nu este susţinut, nu are şanse", a mai spus Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel