Codrin Ştefănescu: "Ciolacu îi reduce procentele lui Firea prin propria prezenţă. Precum sarea-n ochi!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Codrin Ştefănescu nu a privit cu ochi buni prezenţa lui Marcel Ciolacu la evenimentul de  lansare a candidaţilor PSD în alegerile locale din Bucureşti.

Social-democratul susţine că şeful interimar al partidului a primit ordine să se prezinte alături de candidatul pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, pentru a-i scădea şansele la un nou mandat de primar.

"Ciolacu a insistat sā participe la conferinta de presā a Gabrielei Firea! A cerut in mod imperativ, conform sarcinilor primite de mai sus! Sā fie sigur cā-i mai reduce 2-3 procente prin simpla lui prezentā. Cā-l iubeste enorm electoratul nostru traditional. Precum sarea-n ochi!", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Candidaţii PSD din Bucureşti în alegerile locale din luna septembrie au fost lansaţi, duminică seara, la eveniment fiind prezenţi preşedintele interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, secretarul general interimar, Paul Stănescu, precum şi edilul general în funcţie, Gabriela Firea, care candidează pentru un nou mandat.

Au fost prezenţi, de asemenea, candidatul la Primăria Sectorului 1 - Daniel Tudorache, candidatul la Primăria Sectorului 2 - Dan Cristian Popescu, candidatul la Primăria Sectorului 3 - Aurelian Bădulescu, candidatul la Primăria Sectorului 4 - Daniel Băluţă, candidatul la Primăria Sectorului 5 - Daniel Florea şi candidatul la Primăria Sectorului 6 - Gabriel Mutu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel