Cod portocaliu de ninsori în județele Buzău și Vrancea. Drumurile sunt închise; un copil are nevoie urgentă de medic

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Alertă de vreme rea în Italia: râuri cu risc de inundații, școli închise, trenuri blocate. Primarul: "Situația este critică"
Alertă de vreme rea în Italia: râuri cu risc de inundații, școli închise, trenuri blocate. Primarul: "Situația este critică"

Cod portocaliu de ninsoare și viscol în mai multe județe din țară. Drumurile sunt blocate, iar medicii se chinuie să ajungă la oameni.

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori abundente și viscol pentru cinci județe. Totodată, au prelungit până duminică la ora 10.00 avertizarea cod galben ploaie și ninsoare, viscol și intensificări ale vântului.

În județele Vrancea, Buzău și în zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița și Argeș va ninge abundent (35...50 l/mp) și se va depune strat de zăpadă consistent.

 

Mobilizare de urgență la Suraia! Un copil în vârstă de 2 ani are nevoie de medic

 

Intervenție de ultim moment în comuna Suraia. Un copil în vârstă de 2 ani a suferit o fractură la un membru superior și are nevoie urgentă de intervenția echipajelor specializate. Având în vedere condițiile meteorologice, salvatorii au decis să mobilizeze mai multe echipaje, printre care se numără și o șenilată.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de intervenție și o șenilată, un echipaj și o ambulanță de la SAJ Vrancea, dar și un utilaj de deszăpezire.

După mult efort și viscol îndurat, pompierii militari, împreună cu un asistent medical SAJ, au ajuns la copil cu ajutorul șenilatei, l-au preluat și au început deplasarea către ambulanță. Ulterior, copilul a fost predat echipajului SAJ, urmând să fie transportat la spital, conform Jurnal de Vrancea.

 

Circulaţia rutieră este închisă

 

Circulaţia rutieră este închisă, vineri seară, din cauza viscolului pe DN 22 între localităţile Râmnicu Sărat şi Băile, judeţul Buzău, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, DJ 102F este blocat pe ambele sensuri între localităţile Berca şi Chiliile şi se acţionează cu utilaje de la firma contractată pentru acea zonă, iar DC10 Costeşti-Ziduri este înzăpezit şi acţionează CLSU Ziduri, precizează IPJ Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel