Cod galben de vreme rea. Sunt vizate 17 judeţe

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică valabilă joi între orele 12.00 - 21.00, fiind vizate total sau parţial 17 judeţe.

În Crișana, Maramureș, local în Transilvania, Banat și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină și vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 20...30 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Astfel de manifestări vor fi pe arii restrânse și în restul țării.

Județele vizate sunt Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bistrița Năsăud, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți și Caraș Severin.

 

Cod galben de averse și vânt în mai multe localități din Bihor și Arad

 

Meteorologii au emis miercuri seara avertizări Cod galben de averse și vânt valabile în mai multe localități din județele Bihor și Arad.

Una dintre avertizări, în vigoare până la ora 21.30, vizează localitățile Bârzava, Conop, Vărădia de Mureș, Ususău, Bata din județul Arad.

A doua avertizare, care expiră la ora 21.10, se referă la localitățile Beliu și Craiva din județul Arad și Beiuș, Buntești, Drăgănești, Cociuba Mare, Șoimi, Remetea, Olcea, Curățele, Budureasa, Căbești, Căpâlna din județul Bihor.

În aceste zone se vor semnala averse ce vor acumula local 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și intensificări de vânt.

 

ANM: Prognoză specială pentru Bucureşti. Vreme călduroasă joi, cu posibile ploi seara

 

Vremea, în Bucureşti, se menține apropiată de normalul termic al perioadei, cu temperaturi de 27 de grade joi, anunţă meteorologii. Spre seară sunt posibile ploi și descărcări electrice.

Administraţia Naţională de Meteorologie informează, în prognoza specială pentru București, valabilă joi între orele 12.00 - 21.00, că vremea se va menține apropiată de normalul termic al perioadei.

Cerul va fi variabil și, mai ales spre seară, vor fi posibile averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla în general moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel