Cocaină în valoare de milioane de euro, descoperită într-un container cu deşeuri de hârtie într-un port din Italia

Alexandru Ichim |
Data publicării:
Italia. Român arestat pentru trafic de heroină și cocaină. Peste 77 de mii de euro confiscați de poliție / Fotografie creată de MART PRODUCTION, de la Pexels
Italia. Român arestat pentru trafic de heroină și cocaină. Peste 77 de mii de euro confiscați de poliție / Fotografie creată de MART PRODUCTION, de la Pexels

Poliţia italiană a confiscat droguri în valoare de milioane de euro ascunse printre deşeuri de hârtie în portul din oraşul La Spezia, au anunţat vineri autorităţile, relatează dpa.

Douăsprezece pachete de cocaină au fost descoperite într-un container. Anchetatorii au afirmat că este vorba despre 412 kilograme de cocaină, cu o valoare de stradă de circa 100 de milioane de euro, scrie Agerpres. 

Containerul ar fi fost expediat din Republica Dominicană şi urma să fie trimis în Valencia, Spania.

Porturile italiene sunt adesea locul unde sunt descoperite cantităţi importante de droguri. Cu doi ani în urmă, anchetatorii din La Spezia au descoperit 338 de kilograme de cocaină care fuseseră trimise din Brazilia.

În urmă cu câteva săptămâni, poliţia din oraşul Gioia Tauro, sudul Italiei, a raportat că a descoperit aproximativ 3 tone de cocaină în noaptea de Revelion. Acestea fuseseră trimise din America de Sud şi ascunse într-un transport de banane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel