S-au închis în birou DEGEABA. Coaliția PSD-ALDE nu s-a înțeles pe Buget

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Coaliția PSD-ALDE nu a reușit nici până la această oră să se înțeleagă asupra bugetului. Discuțiile continuă, spun surse politice. 

Liderii coaliției PSD-ALDE nu au ajuns la o înțelegere privind bugetele locale după o discuție de mai bine de patru ore în biroul lui Liviu Dragnea de la Palatul Parlamentului, urmând ca discuțiile să aibă loc și mâine, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. De asemenea, aceștia ar dori majorarea cotei de TVA alocată către comunitățile locale sau să reducă din procentul cheltuielilor pe asistență socială.

Potrivit surselor, se fac în continuare simulări.

Amintim că premierul Viorica Dăncilă, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și secretarul general al ALDE Daniel Chițoiu și reşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan au venit luni în biroul din parlament al liderului PSD și au discutat mai bine de trei ore.

Întâlnirea a avut loc în contextul în care șeful PSD a cerut în urmă cu o zi reducerea sumelor alocate serviciilor secrete în proiectul de buget pentru 2019 și noi simulări în ceea ce privește sumele alocate consiliilor județene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel