COȘMARUL unei românce din ITALIA: 5 ANI de SCLAVIE și violuri pentru un ACOPERIȘ deasupra capului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără de 23 de ani a fost supusă, timp de cinci ani,  la chinuri groaznice de un alt conațional, care a ținut-o închisă în casă, obligând-o să practice prostituția.

Un bărbat român în vârstă de 27 de ani, M.C. a fost arestat pe aeroportul Fiumicino din Roma, fiind acuzat că, timp de 5 ani, a ținut în sclavie, a violat și a obligat să se prostitueze o femeie româncă de 23 de ani. El a fost reținut miercuri după-amiază și ținut în arest în așteptarea procesului, chiar când voia să plece spre România, relatează abruzzolive.it.

Tânăra venise în Italia în anul 2014, în speranța că va putea crește și oferi astfel un viitor mai bun copilului său rămas în România. Aici a întâlnit un bărbat, tot român, care i-a promis inițial că o va ajuta și i-a oferit chiar cazare în locuința sa situată în localitatea Chieti din Abruzzo. Între cei doi tineri români părea că se înfiripă o relație sentimentală, dar bărbatul avea alte planuri. A devenit destul de violent, posesiv și gelos: nu o lăsa să iasă din casă decât în compania lui, a forțat-o să aibă relații sexuale cu el în schimbul faptului că îi oferea un acoperiș deasupra capului. Apoi, în timp, a trecut chiar mai departe, lovindu-și conaționala și forțând-o să practice prostituția. Cu amenințări, bărbatul român a publicat fotografii pornografice cu ea pe un site dedicat unei astfel de activități de prostituție.

Sub amenințări și bătăi pentru a o convinge să-și vândă corpul, bărbatul i-a promis tinerei că vor împărți pe jumătate banii „câștigați“ de femeie de pe urma activității de prostituție, însă în realitate aceasta primea doar câțiva bani, cât să supraviețuiască. Când fata a îndrăznit să se revolte și i-a spus conaționalului său că nu mai vrea să se prostitueze, bărbatul a amenințat-o că va merge în România și va da foc casei în care locuiește fiul femeii în vârstă de 5 ani. Abia atunci femeia a reușit să se elibereze și le-a spus totul carabinierilor care au demarat o anchetă sub conducerea procurorului Giuseppe Falasca din Chieti. Având în vedere că bărbatul român urma să părăsească Italia în cursul zilei de miercuri pentru a se deplasa în România, procuratura din Chieti a dat ordin ca acesta să fie arestat înainte de a se urca în avion.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel