Claudiu Popa: „'Lasă-i în...' (...) Mi-am petrecut ziua luând PASTILE, să mă CALMEZ“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ultimele ore de transmise ale postului Realitatea TV sunt dedicate tragediei din clubul Colectiv de acum 4 ani. Dezbaterea electorală din această seară - moderată de Claudiu Popa - a fost înlocuită de o ediție specială de comemorare a victimelor de la Colectiv. 

În debutul emisiunii, Claudiu Popa s-a adresat celor care ar fi putut avea un cuvânt de spus în urmările tragediei Colectiv:

„Bună seara, domnule președinte al României, Klaus Iohannis; bună seara, doamnă prim-ministru demisă - sau cum o fi -, Viorica Dăncilă; bună seara, doamnă minsitru al Sănătății, demisă de asemenea - Sorina Pintea; bună seara, domnule șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat; bună seara șefi isu, pompieri, și alte structuri deși - sub imperiul emoțiilor am putea spune 'lasă-i în...' și bineînțeles, bună seara domnule fost ministru al Sănătății, demis de asemenea, Nicolae Bănicioiu“, a început Claudiu Popa emisiunea din această seară.

„E campanie electorală, deci puteți să notați: 153 de secunde, 65 de morți și sute de tineri mutilați pe viață.
Ce s-a întâmplat acum 4 ani? S-a revărsat iadul. Cert este că au trect patru ani de anchete, sunt două dosare penale deschise și desigur, foarte multe întrebări, foarte puține răspunsuri. S-ar putea să murim și să devină istorie acest dosar Colectiv, la fel ca și altele“, a mai spus jurnalirtul Realitatea Tv.

Apoi a mărturisit că astăzi nu a putut urmări prea multe știri din cauza situației incerte în care se află din cauza închiderii, peste doar câteva ore, a postului tv unde lucrează.


Eu nu mi-am petrecut ziua citind foarte multe știri pentru că, hei, ce să vezi, îmi fac griji cu privire la locul meu de muncă. Mi-am petrecut ziua luând pastile să mă calmez, să nu mă mai doară capul... de ce spun asta? Pentru că nu știu dacă în această seară, la Colectiv, ajunge președintele României. Uite că nu am citit nicio știre astăzi. Mi-a fost rău“, a mărturist acesta, revoltat.

Ulterior, el a revenit: „ Da, mi-au confirmat colegii din Regie, președintele României a fost, astăzi, la Colectiv. La ora 9.40 a depus o coroană de flori“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel