Cîțu, exasperat după decizia lui Ciolacu de a mări salariile bugetarilor: "Te provoc la o dezbatere publică. Alege tu unde"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Florin Cîţu: România nu trebuie să accepte un compromis sau o soluţie parţială în ceea ce priveşte aderarea la Schengen
Florin Cîţu: România nu trebuie să accepte un compromis sau o soluţie parţială în ceea ce priveşte aderarea la Schengen

Fostul premier liberal Florin Cîțu este exasperat după ce a auzit decizia lui Ciolacu de a mări salariile la unele categorii de bugetari. 

Florin Cîțu spune că bugetarii au avut o categorie privilegiată care beneficiază constant de măriri salariale, în timp ce restul românilor sărăcesc prin cea mai mare inflație din întreaga Uniune Europeană. Totodată, Cîțu spune că guvernul condus de Ciolacu a împovărat sectorul privat de taxele tot mai mari introduse în ultimii doi ani. 

"Ciolacu vrea să majoreze salariile bugetarilor (a crescut cumva productivitatea în sectorul bugetar și nu știm noi?) în timp ce restul românilor:

1. Sunt sărăciți de CEA MAI MARE inflație din UE

2. Trebuie să plătescă taxa mari ca să finanțeze CEL MAI MARE deficit bugetar din UE (făcut de Ciolacu pentru a-și hrăni hoardele de socialiști)

3. Plătesc cele MAI MARI TAXE pe muncă că să se împrumute Ciolacu la CELE MAI MARI dobânzi din UE. Liberalii care au CÂȘTIGAT alegerile în 2019 și 2020 și au guvernat cu succes România în cea mai dificilă perioada din ultima sută de ani, NU AR FI acceptat NICIODATĂ o asemenea mizerie socialistă în timp ce sectorul privat este SUFOCAT de taxele introduse din 2022 și până acum.

Ciolacule, te provoc la dezbaterere publică. Alege tu televiziunea ta preferată. Nu contează. În orice format, cifrele arată că guvernarea liberală din 2020/2021 a fost superioară și în interesul românilor. Ai curaj său nu te lasă seful tău, Putin să te faci de râs?" a scris Cîțu pe Facebook. 

Reamintim că Marcel Ciolacu a anunțat recent că mai multe categorii de bugetari vor primi majorări salariale de 10% în două tranșe. Totodată, vor fi acordate bonusuri de 500 lei pentru cei care folosesc computere sau ecrane. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel