Ciprian Calciu și Lăcrămioara Pop, împușcați mortal la Paris!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cei doi români, care au murit în atentatele din Paris, erau un cuplu și aveau împreună un băiețel de doar un an.

 

Cei doi români  care au murit în atentatele din PARIS, în urma cărora nu mai puțin de 129 de persoane și-au pierdut viața și peste 350 au fost rănite, se numesc Ciprian Calciu și Lăcrămioara Pop.

 

Cei doi formau un cuplu de ceva vreme aveau împreună un băiețel de doar un an de zile. Potrivit unor apropiați ai tinerilor, cei doi se aflau la o petrecere aniversară, la barul La Belle Equipe, situat în arondismentul 11 al Parisului. Localul a fost atacat de terorişti sinucigaşi, la ora 21.38, ora locală, iar nu mai puțin de 18 persoane care se aflau acolo au murit.

 

Prefectul județului Maramureș, Anton Rohian, a confirmat pentru Vocea Transilvaniei că Lăcrămioara Pop este originară din Baia Mare. Informația a fost confirmată ulterior și de primarul Cătălin Cherecheș.

 

Ciprian și Lăcrămioara s-au aflat în Paris în noaptea atentatelor teroriste și au fost suprinși mortal de atacatori. Deocamdată, nu se știu condițiile în care au murit cei doi. Cert este însă că Lăcri, așa cum îi spuneau apropiații, era originară din Baia-Mare, dar era stabilită la Paris împreună cu Ciprian Calciu și copilul lor. Ea mai avea și o fiică mai mare. Ambii munceau pentru o viață mai bună în Franța.

 

Imediat după aflarea veștii că Lăcri și Ciprian au murit, cunoscuții au reacționat în mediul online, fiind extrem de șocați de vestea morții celor doi, mai ales că MAE a transmis vestea tragică a morții a doi cetățeni români, abia la 14 ore după producerea atentatelor teroriste.


„Sunt din Tulcea. .îi cunosc sunt vecinii mei au un copil de un an. Daca cineva are vreo o informație rog sa mă ajutați sa pot transmite date familiei…”, a scris un apropiat

 

”E adevarat ? De unde aveti informatia ? PE Lacri o cunosc. Daca e adevarat vreau sa îl sun pe fratele ei . Créd ça si mama ei era aici in Franța. Astept un raspuns. Va rog”, scrie un alt cunoscut, extrem de șocat.

 

„Adevarat…. ma ia cu fiori pt ca ma gandesc prin ce va trece fata cea mare a lui Lacri ca baiatul inca e mic si nu va intelege//// D-zeu sa-i odihneasca in pace….”, a transmis un alt apropiat pe Facebook


SURSA: Vocea Transilvaniei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel