Ciorbea, răspuns halucinant, după mesajul jignitor de la Miami

Narcis Popa / 19 oct 2018, 09:18 Salveaza PDF Comentarii

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, susţine că nu a delegat către adjuncţii săi atribuţia de sesizare a Curţii Constituţionale deoarece instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică unipersonală, autonomă şi independentă.  Cu doar câteva ore în urme el a dat un răspuns jignitor pentru români, de la Miami. 

Victor Ciorbea arată în comunicat că instituția Avocatului Poporului este o autoritate publică unipersonală, autonomă și independentă.

„Tipul de conducere unipersonal al instituţiei, astfel cum reiese din dispoziţiile constituţionale, în antiteză cu modalitatea de conducere colectivă întâlnită în cadrul altor instituţii de tip Ombudsman, conferă Avocatului Poporului putere de decizie şi în egală măsură răspunderea personală pentru hotărârile luate. Acestea sunt raţiunile care fundamentează deciziile Avocatului Poporului în delegarea atribuţiilor sale", se arată în comunicatul transmis de către purtătorul de cuvânt al Avocatului Poporului, Matei Vîrtosu. 

Ce răspundea Ciorbea, în urmă cu doar câteva ore 

Contactat de Realitatea TV, după ce a stârnit o adevărată revoltă în România, Victor Ciorbea a găsit de cuviință să fie ironic.

"Eu sunt la Miami acum, la fiică, la ginere la nepoți. Întâmplarea face, dacă e s-o luăm mai în glumă, dacă știam ce se întâmplă, vă dați seama că mai bine fugeam nu știu unde. Aș putea să o iau în felul următor: în urmă cu mai bine de 60 de ani, părinții mei s-au înțeles cu părinții celor care conduc coaliția să se dea o ordonanță de urgență exact cu câteva zile înainte de aniversarea mea și înainte de aniversarea nepoțelului meu mai mare, care face trei anișori," spunea Ciorbea. 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy