Cioloş: Sunt gata să CANDIDEZ, nu mi-e TEAMĂ

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Preşedintele Mişcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloş  a declarat că nu îi este teamă să intre în cursa pentru prezidenţiale.

 

Aflat la Iaşi pentru a lua parte la dezbaterea iniţiată de Platforma România100 Dacian Cioloş a fost întrebat dacă se va înscrie în cursa pentru prezidenţialele din 2019.

Sunt gata să candidez. Nu mi-e teamă. O s-o fac numai dacă voi considera că această candidatură va ajuta la câştigarea alegerilor de către forţe politice care duc spre modernizarea ţării, nu pentru a slăbi capacitatea opoziţiei de a câştiga acest scrutin“, a declarat Dacian Cioloş, la Iași

“Hai să constituim întâi partidul, să trecem de alegerile europarlamentare şi o să discutăm şi despre alegerile prezidenţiale. Pentru noi e importantă structurarea partidului în teritoriu, în paralel cu pregătirea pentru alegerile europarlamentare, unde obiectivul nostru este să obţinem un rezultat foarte bun, iar apoi să vorbim şi despre prezidenţiale. Avem obiective foarte clare la prezidenţiale în programul politic şi la momentul oportun o să le exprimăm”, a spus Dacian Cioloş.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel