Cioloș o asigură pe Ursula von der Layen: „Sperăm să găsim formula să le ducem mai departe cu aceeași coaliție”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cioloș o asigură pe Ursula von der Layen Sperăm să găsim formula să le ducem mai departe cu aceeași coaliție
Cioloș o asigură pe Ursula von der Layen Sperăm să găsim formula să le ducem mai departe cu aceeași coaliție

Dacian Cioloș a asigurat-o pe președinta Comisiei Europene, Ursula von der Layen, că USR PLUS „rămâne consecvent în apărarea reformelor promise și decise la nivelul coaliției de guvernare” și că speră să găsească formula să le ducă mai departe cu aceeași coaliție, „dar mai deciși”.

„În ceea ce privește România, am asigurat-o pe președinta Comisiei (Europene, Ursula von der Leyen - n.r.) că USR PLUS rămâne consecvent în apărarea reformelor promise și decise la nivelul coaliției de guvernare și că sperăm să găsim formula să le ducem mai departe cu aceeași coaliție, dar mai deciși. De asemenea, m-am bucurat să aud că PNRR este în linie dreaptă și va fi aprobat în curând, pentru că multe dintre reforme sunt finanțate prin acest instrument”, transmite pe Facebook Dacian Cioloș.

Copreședintele USR PLUS precizează că luni a avut astăzi, la Strasbourg, o întâlnire cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. „Am discutat despre marile teme de pe agenda europeană înainte de discursul despre starea Uniunii: necesitatea ca Uniunea Europeană să facă în continuare eforturi pentru a ajuta și alte state să imunizeze populația împotriva SARS-CoV-2, nevoia de coordonare mai bună a apărării europene având în vedere ce s-a întâmplat în Afganistan și despre cum cetățenii din toate statele membre pot să contribuie mai bine la schimbările pe care ni le dorim în UE prin Conferința privind Viitorul Europei”, conchide Cioloș. USR PLUS s-a retras de la guvernare după ce premierul Florin Cîțu l-a remaniat pe ministrul Justiției, Stelian Ion, fără acceptul formațiunii politice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel