Cioloş, despre poza cu Dan Barna şi Victor Ponta, la Bruxelles: "Un spectacol mediatic"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Dacian Cioloş a comentat poza în care partenerul său din alianţa USR-PLUS, Dan Barna, apare alături de Victor Ponta, la o terasă din Bruxelles.

"Eu m-am întâlnit cu Barna ieri, la Bruxelles. Nu văd ce aş putea să comentez mai mult decât ce au spus cei doi interlocutori. Amândoi au coomentat şi explicat despre ce au vorbit, au spus în ce context s-au întâlnit. Asta e informaţia pe care o am şi eu după discuţia cu Dan Barna", a spus Dacian Cioloş, la Digi24.

Întrebat de moderator dacă liderul USR ştia că este fotografiat, Cioloş susţine că este un spectacol meditic şi că Barna nu ştia că i se fac poze la acel moment.

"Eu nu îmi fotografiez întâlnirile decât atunci când sunt formale, oficiale şi când am de transmis un mesaj. Domnul Barna nu cred că ştia că e fotografiat. E un spectacol mediatic. Interpretări din diferite unghiuri. În loc să îi fi întrebat pe oamenii aceia dacă cel care a făcut fotografia chiar era interesat ce s-a discutat, putea să intre în discuţie, că doar a fost în spaţiul public. Dacă aveau un secret de vorbit, probabil se duceau într-un alt loc", a mai completat liderul PLUS.

Dacian Cioloş a povestit că a avut şi el discuţii cu cei de la Putere, având săă îi transmită un mesaj important.

"Pe 26 mai eu am sunat-o pe doamna prim-ministru Dăncilă cu toate că nu suntem de acord cu foarte multe lucruri. Dar aveam de transmis un mesaj şi trebuia să o sun. Şi aici, probabil, Ponta a vrut să îi spună ceva lui Barna. Iar el a acceptat pentru că, probabil, voia să îi spună ceva lui Ponta. Şi fiecare rămâne, în continuare, reprezentant al partidului din care face parteY", a conchis Dacian Cioloş, pe acest subiect, la Digi24.

După apariţia fotografiei în media, Dan Barna a declarat că s-a întâlnit cu liderul Pro România pentru a discuta pe tema moţiunii de cenzură şi pentru susţinerea lui Kovacs ca Avocat al Poporului. În aceeaşi zi, Ponta a publicat o poză cu el şi Traian Băsescu şi a spus că a avut întâlniri cu mai mulţi lideri politici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel