Cioloș: Maia Sandu îşi asumă o sarcină uriaşă!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Dacian Cioloş, președinte PLUS, scrie pe pagina lui de Facebook că Maia Sandu își asumă o sarcină uriață, prin alegerea ei ca prim-ministru al Republicii Moldova.

Cioloș se referă la angajamentul pe care și l-au luat cele două partide din Republica Moldova care formează guvernul de a scăpa țara de oligarhi.

"O felicit pe Maia Sandu pentru alegerea ei ca prim-ministru al Republicii Moldova. Ea îşi asumă o sarcină uriaşă: să scape ţara de oligarhi şi să îi ofere o bună guvernare, responsabilă şi construită în interesul cetăţenilor. Maia Sandu este o proeuropeană convinsă, sprijinită de liderii europeni de la Bruxelles şi din numeroase state membre. Am încredere în capacitatea ei de a menţine echilibrul fragil în această coaliţie, pentru a ţine Republica Moldova pe calea europeană. O sprijinim din tot sufletul! Mult succes, dragă Maia!", a scris Cioloş pe Facebook.

Noul guvern al Republicii Moldova este condus, de sâmbătă după amiază, de premierul Maia Sandu, care a depus jurământul în faţa Parlamentului reunit la Chişinău.

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a devenit vicepremier şi ministru de interne în noul guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel