Cioloș despre recursul compensatoriu: „Legea a fost inițiată la propunerea lui Iordache”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul premier Dacian Cioloş afirmă că legea recursului compensatoriu a fost adoptată de Guvernul Grindeanu, fiind iniţiată la propunerea lui Florin Iordache şi neagă informaţiile potrivită cărora această lege a fost votată de Guvernul pe care l-a condus.

„Stenograma şedinţei de Guvern din 31 ianuarie 2017 arată că Executivul Grindeanu a adoptat pe repede înainte proiectul de lege a recursului compensatoriu pe care acum nu şi-l asumă. Legea a fost iniţiată la propunerea lui Florin Iordache în aceeaşi zi în care a fost aprobată şi celebra OUG 13. Guvernul a trimis-o în Parlamentul în care PSD are majoritate. PSD a adoptat apoi Legea recursului compensatoriu cu introducerea unor măsuri care au permis eliberarea a mii de condamnaţi înainte de termen. Comisia juridică a Parlamentului care a adoptat Legea recursului compensatoriu a fost condusă de acelaşi Florin Iordache, iniţiatorul legii în Guvern", precizează fostul premier Dacian Cioloş pe Facebook.

Citește și PNL: „Tudorel Toader se spală pe mâini de sângele vărsat, minte grosolan"

Acesta mai precizează că Guvernul Cioloş a propus o altă formă a legii, fără legătură cu cea iniţiată şi adoptată de PSD.

„Ministrul Tudorel Toader şi propaganda PSD încearcă azi să arunce vina asupra Guvernului Cioloş, care propunea o cu totul altă formă a legii, fără legătură cu forma iniţiată şi adoptată de PSD", mai scrie Dacian Cioloş pe reţeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel